Website

Een website is het online visitekaartje van jouw onderneming. Ik maak alle website’s op maat en naar jouw persoonlijke wensen zodat jouw website uniek is zoals je onderneming.

IMG_4844
IMG_4574

Webshop

Onze webshops worden op maat gemaakt en kijk ik naar je persoonlijke wensen, zodat je webshop uniek is zoals jouw onderneming. 

Met een professionele webshop wek je vertrouwen op bij je klanten. Van een professioneel design en een betaalkoppeling met jouw gewenste betaalmethoden zoals Ideal, Klarna etc.

Ik bied verschillende pakketten aan voor een webshop: Shopify en Wordpress.

Logo

Een logo moet uniek zijn zoals je onderneming en passen bij je huisstijl. 

Door een professionele logo te hebben krijgt je onderneming direct een betrouwbare uitstraling.

Heeft u bijvoorbeeld uw logo nodig voor drukwerk een een vector bestand nodig? Dit kan, stuur dan gerust ons een berichtje om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Illustratie

Het is mogelijk om om meerdere personen in je onderneming als team te laten illustreren. Dit kan erg leuk zijn voor op je website en social media kanalen.

Je kunt je bedrijfspand of huis laten illustreren om bijvoorbeeld in je pand of huis op te hangen. Ook is het mogelijk om personen en dieren te laten illustreren. Een leuke familie illustratie, met je geliefde of een illustratie om cadeau te doen aan iemand.